26 вересня 2024 року педагогами Одеського ліцею № 67 було проведено вебінар “Футбол – новітні та нестандартні методи викладання у навчанні»”.

Педагоги ліцею  поділились з учасниками вебінару  своїми думками щодо важливості того, що нестандартні методи викладання можуть допомогти вчителям залучати учнів і формувати не лише футбольні, але й життєві навички. Розглянули три ключові аспекти нестандартного викладання футболу: як підвищити мотивацію учнів, ефективно розвивати командну взаємодію та які інноваційні методи допоможуть учням досягати успіху на полі та поза ним.

Доповідачі Атаманов С.П. та Дубівка О.Г. презентували власний досвід, який буде корисним для всіх, хто хоче зробити свої уроки динамічнішими, цікавішими та ефективнішими. Обговорили практичні інструменти, якими вчителі фізичної культури  зможуть користуватися.

У сучасному світі, де діти все частіше проводять час за гаджетами, надзвичайно важливо знайти нестандартні підходи, які зроблять уроки фізкультури цікавими і залучать учнів до активного способу життя. Футбол має величезний потенціал, щоб стати такою мотивацією.

Від admin