21 серпня 2024 року  на базі  ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ № 84  Київського  району  відбувся семінар для вчителів предмета «Захист України»  за  темою: «Впровадження змін у навчальний процес з предмета «Захист України» у 2024/2025 навчальному  році»

У вітальному слові консультант  з освітньої галузі фізичної культури та предмета «Захист України»  Комунальної установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Лілія Чернецька означила важливість нового навчального року у воєнний час та змотивувала вчителів до професійного викладання предмета.

Зустріч продовжила Анна Водолагіна, вчитель предмета «Захист України»   Одеського міжшкільного ресурсного центру № 1, яка  детально розповіла про всі інформаційні  платформи,  за допомогою яких вчителі можуть проводити уроки та заняття.

Протягом зустрічі були розглянуті робочі питання календарного планування, оцінювання, проведення навчально-польових занять та перспективи роботи вчителів «Захист України»  на майбутнє.

Зустріч пройшла цікаво, всі учасники  взяли до уваги надану інформацію.  Нехай все запропоноване учасникам, сучасне та актуальне,  спонукає до покращення організації та проведення уроків з предмета «Захист України».

Від admin