Новітні тренди в навчанні школярів англійської мови: практичне втілення.

Запрошуємо вчителів англійської мови на методичний воркшоп «Новітні тренди в навчанні школярів англійської мови: практичне втілення», який відбудеться на платформі Zoom.

Мета заходу: обмін досвідом щодо сучасного викладання англійської мови, удосконалення навичок щодо практичного застосування активностей для розвитку інтелектуального потенціалу школярів та формування особистісних якостей, які допоможуть знайти своє місце в житті

Дата та час проведення:  17 квітня 2024 року о 15.30

Найбільша цінність для освіти – особистість кожного учня, тому основне завдання вчителя полягає у створенні умов для розвитку та становлення кожної дитини.

Нові реалії часу потребують професійної компетентності педагогів щодо організації освітнього процесу, а саме: створення комфортного середовища, застосування інноваційних технологій та підходів, які б сприяли формуванню предметних та ключових компетентностей для життя, розвитку критичного мислення та міжкультурної комунікації на  уроках англійської мови в умовах НУШ.

Питання для розгляду

  1. Сучасні тенденції у викладанні англійської мови в реаліях НУШ.
  2. Формування життєвих компетентностей учнів на уроках англійської мови .
  3. Інноваційні методи і прийоми щодо формування аналітичного та критичного мислення, адаптивності та комунікабельності, комунікативної компетентності та партнерської  взаємодії.
  4. Міжкультурна обізнаність сучасних школярів як складник іншомовної комунікативної компетентності на уроках іноземних мов. 

Спікерка: Інна Нестоїтер, викладачка англійської мови, методистка видавництва Makmillan Education, авторка і презентерка методичних вебінарів та тренінгів

Посилання для реєстрації:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_TTz3UfUbTDW1Z9fsHitlTw

Учасники заходу отримають сертифікати.

Від admin