На сучасному етапі розвитку суспільства фізична культура – це самостійна і особлива галузь загальної культури, яка спрямована, головним чином, на зміцнення здоров’я людини, продовження її творчої активності та життя, а також на зростання і вдосконалення її всебічного і гармонійного розвитку та використання набутих якостей у суспільній, трудовій та інших видах діяльності. Тому  сьогодні  основні завдання фізичного виховання: підвищення функціональних можливостей організму; сприяння всебічному гармонійному розвитку, відмова від шкідливих звичок; формування систематичних занять фізичними вправами; використання засобів фізичної культури в профілактичній діяльності; уміння складати та виконувати вправи з комплексів ранкової гігієнічної гімнастики ;виховання патріотичних, морально-вольових і естетичних якостей; удосконалення спортивної майстерності  учнів, що займаються обраними видами спорту.

29 лютого о   14:00  на платформі Meet відбудеться  вебінар “Формування освітнього простору на уроках фізичної культури під час дистанційного навчання засобами інтерактивних технологій” (з досвіду роботи методичної комісії вчителів фізичної культури ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ № 49)

Мета: Ознайомити вчителів фізичної культури з методами  формування

освітнього процесу під час дистанційного навчання засобами інтерактивних технологій, використання мобільних додатків та програм у створенні цікавих, сучасних уроків фізичної культури. Ознайомити з елементами педагогіки партнерства під час участі в челенджах, створенні  родинних відео в  додатку тік-ток. Використання ментальних вправ на уроках фізичної культури, що дуже важливо в сучасний період психологічних стресів.

Спікери заходу:-  Тетяна КОТОВИЧ — заступник з навчально -виховної роботи , Олексій ЗЕЛЕНИЧЕНКО, Зоя БЄЛАН, Ірина ТАРШИЛОВА- вчителі фізичної культури ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ № 49 ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Посилання для участі в заході: https://meet.google.com/cnr-csji-xph

Запрошуємо до співпраці вчителів  фізичної культури.

Від admin