Сучасний етап розвитку українського суспільства характеризується глибокими соціально-економічними перетвореннями, коли від людини вимагаються не тільки знання і вміння, а й розвинені особистісні якості, які давали б їй змогу активно долучатися до творчої діяльності. У зв’язку з цим перед освітою постають нові завдання: школа повинна орієнтуватися на створення оптимальних умов для розвитку кожної дитини, спрямовуватися не на заучування, а на формування в учнів здібностей самостійно осмислювати навколишню дійсність. Це передбачає перебудову процесу навчання, кінцевою метою якого має стати максимальне розкриття індивідуальних можливостей та само актуалізація особистості.

Сучасні реалії нашого часу вимагають активного пошуку і впровадження нових методів навчання, спрямованих на підвищення якості засвоєння знань учнями.

Під час проведення вебінару для вчителів початкових класів «Ефективне використання інтерактивних технології у навчанні предметів початкових класів», який відбудеться 27 лютого 2024 року о 13.00 на платформі Zoom, спікерки заходу –  вчителі початкової школи Одеського ліцею № 7 Раїса Трач,  Оксана Грицюк, Марія Чельцова – поділяться досвідом використання інтерактивних технологій навчання, які сприяють  позитивній мотивації учнів до пізнавальної діяльності і підвищує  ефективність  навчання.

Вебінар відбудеться за посиланням:

https://us04web.zoom.us/j/2710914250?pwd=SXBpU2pkSTI3VTkwenZwb0daMGl1Zz09&omn=72541244402

Ідентифікатор конференції: 271 091 4250

Код доступу: YGj38C

Запрошуємо до співпраці вчителів початкових класів.

Від admin