Педагогічна майстерня «НМТ – 2024: система роботи вчителя англійської мови  щодо підготовки учнів до національного мультипредметного тесту».

У рамках реалізації освітнього проєкту «Педагогічне зростання – 2024» запрошуємо вчителів англійської мови на методичний захід  «НМТ – 2024: система роботи вчителя англійської мови щодо підготовки учнів до національного мультипредметного тесту», який відбудеться на платформі Zoom.

Мета заходу: підвищення професійної компетентності педагогів щодо підготовки учнів до НМТ – 2024 з англійської мови; обмін досвідом із зазначеної теми; надання методичної допомоги щодо подолання навчальних втрат і ефективної підготовки до державного іспиту

Дата та час проведення:  28 лютого 2024 року о 14.00

Питання для розгляду

  1. НМТ 2024: порядок, терміни, ключові аспекти змістового наповнення завдань  державного тесту з англійської мови.
  2. Характеристика завдань НМТ з предмету в частині «Читання».
  3. Дієві стратегії виконання екзаменаційних завдань з частини «Читання»: з вибором однієї правильної відповіді, на заповнення пропусків та на відповідність.
  4. Методичні прийоми, форми роботи та  алгоритм дій  щодо розв’язання завдань з частин «Читання» та  «Використання мови».
  5. Використання різних типів завдань НМТ з англійської мови в рамках сучасного уроку під час підготовки до державного іспиту (з досвіду роботи).
  6. Подолання навчальних втрат з англійської мови як засіб запобігання виникнення труднощів і типових помилок під час тестування.

Спікери:

вчителі англійської мови Одеського ліцею № 86: Юлія Круглякова,

Олена Балик

Посилання для участі:

https://us05web.zoom.us/j/95103786349?pwd=UFpOL0ZmbnhDMDdSODQrckRPRmpQUT09

Від admin