Ефективна підготовка учнів до НMT-2024: ключові поради для успіху, ресурси, алгоритм роботи з тестом

Запрошуємо вчителів англійської мови на онлайн-тренінг «Ефективна підготовка учнів до НMT-2024: ключові поради для успіху, ресурси, алгоритм роботи з тестом», який відбудеться на платформі Zoom.

Мета заходу: підвищення професійної майстерності педагогів щодо підготовки старшокласників до мультипредметного тесту з англійської мови, удосконалення досвіду щодо взаємодії вчителя і учнів під час підготовки до іспиту, виконання різних типів завдань державного тесту з предмету

Дата та час проведення: 31 січня 2024 року о 15.00

Програма заходу

  1. Проведення НМТ-2024: актуальна інформація.
  2. Фактори успішної взаємодії між вчителем і учнями під час підготовки до іспиту.
  3. Ефективний тайм-менеджмент випускника під час виконання тесту в онлайн-форматі.
  4. Очима старшокласника : дієвий алгоритм виконання усіх типів завдань («Читання», «Використання мови») Національного мультипредметного тесту.

Спікерка: Спікерка: Еліна Бойчук, викладачка англійської мови (кваліфікація CELTA), методистка Міжнародного освітньо – методичного центру Dinternal Education; експертка у сфері діджитальної освіти, учасниця міжнародних проєктів AIESEC, EVS та Canada.World.Youth.

Модераторка: Світлана Кривич, консультантка Комунальної установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників»

Посилання для реєстрації:

https://dinternal-education.ua/event/nmt-2024-english-odesa/

Учасники заходу отримають сертифікати

Від admin