Відбулося чергове  заняття на тему: «Як розмовляти з дітьми про війну. Принципи розмови з дітьми про травмуючі ситуації. Психологічна підготовка педагогів та батьків до взаємодії з дітьми в стресових умовах»

Спікером івенту виступила  Людмила СЛИВА  яка пройшла відповідне навчання, організоване фахівцями Ізраїльської Коаліції по роботі з Травмою.

У сучасних умовах важко уникнути теми війни та конфліктів, і важливо мати засоби, які допоможуть дорослим вірно й обачно говорити з дітьми. Спілкування з дітьми про війну та інші травмуючі ситуації може бути важким завданням, але воно є надзвичайно важливим для психологічної стійкості.

На занятті спікер розкрила ключові принципи і стратегії, які допоможуть батькам і педагогам ефективно комунікувати з дітьми.Учасники заходу отримали можливість ознайомитися з важливістю розуміння власних емоцій та готовності до спілкування з дітьми про травмуючі події, як підходити до дітей різного віку, надаючи їм відповідну інформацію та підтримку. Здобули практичні навички, які можуть використовувати для допомоги дітям подолати стрес та тривогу, пов’язані з війною чи іншими подіями.

Від admin