І летів би ти, і бачив, яка ж прекрасна наша Україна!

Антоніна Ліпінська, диктант «Моя Україна»

Учитель української мови та літератури Одеського ліцею № 63 Одеської міської ради Ліпінська Антоніна Іванівна взяла участь в Пʼятнадцятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті», презентувавши методичну розробку «Збірник диктантів  з української мови  і поезій з творчими завданнями для 10-11 класів».

За підсумками  участі в Пʼятнадцятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті» Антоніна Іванівна  отримала срібну медаль та стала переможницею в номінації «Упровадження сучасних технологій національно-патріотичного виховання як засобу формування патріотичної свідомості й утвердження української громадянської ідентичності».

Наскрізною лінією через усі диктанти проходить думка про любов до Батьківщини-України і віри в її щасливе мирне майбутнє: «Це моя, моя Україна!» – неслося над Станіславом й Олександрівкою…», «І полетів синьо-жовтий стяг в далечінь, несучи болючу історію ніким не скореного волелюбного українського народу…». «Сьогодні майорить український прапор на звільненому від окупантів острові, а я ниць схиляю свою голову перед героями України- безстрашними захисниками нашої свободи» (диктант «Острів Зміїний»). Зазначимо, що всі диктанти створені авторкою на краєзнавчому матеріалі. Антоніна Іванівна торкнулася різних куточків нашої України, пережила страждання сьогодення і вилила їх у художньому слові.  Виконана величезна  методична робота щодо творчих завдань.

«І слухали діти правду про найжорстокішу війну проти українців…Ми закінчимо школу і будемо разом нищити ворога- промовив схвильований Андрійко.- Це не наша війна. Перемога не за горами. »

Дякуємо Антоніні Іванівні за участь у конкурсі та бажаємо нових творчих успіхів і злетів.

Від admin