Мета заходу: обмін досвідом щодо використання інноваційної методики викладання предмета для попередження і подолання навчальних втрат та підвищення успішності учнів

Дата проведення: 13 вересня 2023 року о 15.00

Основною метою навчання англійської мови є формування в учнів комунікативної компетентності, що означає оволодіння мовою як засобом міжкультурного спілкування та здатність учнів використовувати іноземну мову як інструмент у діалозі культур сучасного світу.

Як організувати освітній процес так, щоб учні могли використовувати іноземну як інструмент спілкування в реальних життєвих ситуаціях, так і для набуття базових знань. Саме інтерактивна методика викладання стане в нагоді вчителю під час створення комунікативних ситуацій на уроках, формування предметної і  ключових компетентностей школярів, оптимізації та інтенсифікації навчального процесу в умовах змішаного навчання  тощо.

Під час заходу вчителі Одеського ліцею № 86 поділяться власним досвідом щодо використання інтерактивної методики  викладання англійської мови в умовах сьогодення для забезпечення високого результату у навчанні.

План заходу

  1. Підвищення результату освітньої діяльності учнів через надолуження недоотриманих знань.
  2. Використання ігрових онлайн – платформ для ефективного засвоєння навчального матеріалу та подолання недоліків.
  3. Екстенсивне читання як засіб попередження і подолання навчальних втрат.
  4. Міжнародний досвід: інтерактивне навчання як спосіб формування предметної і ключових компетентностей сучасних школярів та підготовки їх до життя.

Спікери – вчителі англійської мови  Одеського ліцею № 86: Круглякова Ю.В., Масленнікова І.Д., Грицак Т.М.

Посилання для участі у заході:

https://us05web.zoom.us/j/95103786349?pwd=UFpOL0ZmbnhDMDdSODQrckRPRmpQUT09

Ідентифікатор конференції: 951 0378 6349

Код доступу: 0eCKAV

Від admin