27 червня 2023 року в рамках загальноміського проєкту психологічної підтримки учасників освітнього процесу «Сильні разом!»  відбулося захоплююче заняття для дітей дошкільного віку під назвою «Пригоди маленького кита».

Захід, організований керівниками проєкту «Сильні разом!» психологами комунальної установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників». Спікерами івенту виступили  Анжела Рассказова – практичний психолог Одеського ЗДО № 283 і Вероніка Леус – практичний психолог Одеського ЗДО № 268.

  Заняття «Пригоди маленького кита» мав за мету не лише розважити дітей, але й навчити їх важливим цінностям та принципам через захоплюючі історії та взаємодію. Завдяки креативним та інтерактивним форматам, діти мали можливість пізнавати нові речі, розвивати свою уяву та спілкуватися з іншими однолітками,  отримали можливість прожити пригоди разом з головним героєм – маленьким китом, який допомагав їм знаходити рішення складних ситуацій та вчив їх важливості дружби, взаємодопомоги.

Від admin