28 квітня 2023 року о 14.00 відбудеться вебінар за темою: «Організація дистанційного навчання та можливості усунення освітніх прогалин на   уроках природничих дисциплін з використанням застосунків MS Office 365»

Мета: ознайомити вчителів природничих дисциплін з досвідом роботи на платформі Microsoft Office 365 під час дистанційного навчання, зокрема використання застосунку Tеams для зручного та якісного викладання матеріалу уроків.

Спікер заходу – Костюкова Олена Валеріївна, учитель хімії ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ №7 ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

Дистанційне навчання стало викликом і для учнів, і для вчителів.

Існує величезна кількість різноманітних платформ і сайтів, які допомагають організовувати освітній процес за дистанційною та змішаною формами навчання, створювати та проводити онлайн-уроки.

Беззаперечно, це має бути безпечне та безкоштовне освітнє середовище, що дає можливість навчатися, викладати в онлайн-режимі, мати вільний доступ до ресурсів незалежно від місця знаходження учасника освітнього процесу, виключити небажаний контент та втручання сторонніх осіб. Також важливо розібратися з тим, який контент подавати учням і в якій формі відповідно до теми це краще зробити, щоб урок пройшов якісно і продуктивно.

Тому під час вебінару буде презентовано досвід організації уроків у межах шкільної програми з хімії на платформі Microsoft Office 365.

Запрошуються вчителі природничих дисциплін закладів загальної середньої освіти м. Одеси.

Посилання для участі в заході:

https://us04web.zoom.us/j/77632183187?pwd=CBlvw07dx53Qo3KVgl1gXzqaxmvInz.1

Ідентифікатор конференції: 776 3218 3187

Код доступу: 5XTT76

Від admin