9 березня  2023 року  на платформі Zoom для вчителів української мови та літератури проведено вебінар «Використання інтерактивних онлайн – сервісів Jambord, LearninqApps , Wordwall на уроках української мови та літератури».

На початку зустрічі організатори привітали присутніх, усіх вчителів з визначним днем у житті українців – 209 річницею від дня народження Т.Г.Шевченка, подякували за навчальну та виховну роботу, спрямовану на вшанування пам’яті Великого Кобзаря, національно-патріотичне виховання учнівської молоді.

Спікер заходу Безверхня Олена Володимирівна, вчитель української мови та літератури, заступник директора з навчально-виховної роботи Одеського ліцею «Лідер» поділилася досвідом своєї роботи з використання на уроках інтерактивних онлайн – сервісів.

Зазначимо, що в останній час, і особливо в умовах дистанційного навчання, вчителі використовують різні платформи та сервіси, які відповідають сучасним цифровим запитам. Окрім того, що відбувається оновлення змісту освіти, педагоги разом з учнями набувають нових інформаційних компетентностей, або удосконалюють уже набуті.   

Олена Володимирівна поділилася досвідом застосування під час навчання  онлайн-сервісів  Jambord, LearninqApps,  Wordwall  на своїх уроках: зупинилася на особливостях роботи сервісів, дала рекомендації щодо їх використання, закцентувала увагу на перевагах, можливостях та деяких недоліках. Дуже добре, що Олена Володимирівна  дохідливо, покроково, демонструючи  власні приклади та алгоритми роботи,  показала застосування сервісів на практиці, на уроках української мови та літератури.

Поради та рекомендації, лайфхаки на допомогу вчителям та учням спікер зразу ж розмістила в чаті Zoom конференції, за що колеги були дуже вдячні.

Зустріч пройшла цікаво, учасники дякували за корисні матеріали,  побажали миру кожному і Україні!

Від admin