07 березня 2023 року о 15:00 відповідно до плану роботи Комунальної Установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» був проведений вебінар для вчителів фізики міста Одеси за темою «Інтеграція освітнього процесу як чинник розвитку пізнавальної активності учнів».

Мета: презентувати вчителям фізики досвід підготовки та проведення інтегрованих уроків з поєднання різних навчальних дисциплін, організації активної та безпечної роботи дітей на уроках фізики.

Спікер заходу – Собяніна Людмила Миколаївна, вчитель фізики та математики Одеського ліцею № 69 Одеської міської ради Одеської області презентувала досвід підготовки та проведення інтегрованих уроків з різних навчальних дисциплін у поєднанні з фізикою. Педагог акцентувала увагу на перевагах фінської системи навчання, основні аспекти якої використовуються як база Нової української школи. Концепція НУШ пропонує впроваджувати інтегроване та проєктне навчання. Це сприяє тому, що учні отримують цілісне уявлення про світ, адже вивчають явища з точки зору різних наук та вчаться вирішувати реальні проблеми за допомогою знань з різних дисциплін.

Від admin