Відповідно до плану роботи КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників»03лютого 2022 рокуо 14.00 відбулась веб-конференціяна тему «Розвиток пізнавальної активності дошкільників – запорука успішного навчання в НУШ»   на платформі ZOOM. Тема веб-конференції була актуальна для методистів, вихователів закладів дошкільної освіти.

Модератором конференції була консультант КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Єфтені М.

Спікерами веб-конференції виступили педагоги Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла- садок» №160.

Метою проведення конференції було ознайомити педагогів з досвідом роботи ЗДО №160. 

        Організувати аналітико-практичну роботу вихователів щодо розвитку пізнавальної активності дошкільників у різних сферах життєдіяльності.

 Удосконалювати знання педагогів щодо змісту, принципів, закономірностей та організаційних форм, які стимулюють у дітей розвиток пізнавальної активності, створити умови для розвитку творчості педагогів, підвищити професійну майстерність та компетентність педпрацівників ЗДО.   

Про досвід роботи Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла-садок № 160» розповіла учасникам вебінару Савченко Н.,  вихователь I категорії ЗДО №160 за темою «Пошуково – дослідницька діяльність,  як метод розвитку пізнавальної активності».

Круглий стіл на тему «Актуальність феномену пізнавальна активність» провела практичний психолог ЗДО №160,  Табунщик А. 

Презентацію та відео-ролики із фрагментами відеозанять занять  в різних вікових групах показала Коваленко О., вихователь вищої категорії ЗДО №160, а також  провела для учасників вебінару міні-лекцію з теми «Системний підхід в підвищені пізнавальної активності».

Учасники заходу мали змогу прийняти активну участь у вебінарі в режимі онлайн.

Від admin