29квітня 2021 року о 14.00 відбулась веб-конференція на тему «Інклюзивна освіта: шляхи впровадження в закладах дошкільної освіти»  у форматі ZOOM. Тема веб-конференції була актуальна для вихователів-методистів,  вихователів дошкільних навчальних закладів.

Метою роботи модераторів було визначення ефективних шляхів формування інклюзивного освітнього середовища для дітей з особливими освітніми потребами, обмін досвідом з впровадження інклюзивного навчання у  закладах дошкільної освіти.

Спікерами веб-конференції виступали педагоги Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла-садок №222».

З досвідом роботи щодо особливості інклюзивної дошкільної освіти ознайомила учасників веб-конференції вихователь-методист Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла-садок №222» Радіонова Олена Василівна.

Круглий стіл на тему «Роль корекційно – розвивальної роботи команди супроводу у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами» провела практичний психолог Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла-садок №222» Попіль Ольга Ярославівна.

З фрагментами відеозанять – ігор та з досвідом роботи ознайомила учасників веб-конференції керівник музичний Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла-садок №222» Тупчієнко Аліна Миколаївна.

Про особливості логопедичного супроводу дитини з ООП в умовах інклюзивного навчання слухачам розповіла  логопед Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла-садок №222»  Крельман Леся Миколаївна.

Майстер-клас за темою «Використання методів арт-терапії у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами» провела вихователь Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла-садок №222» Лоташ Юлія Володимирівна.Учасники заходу мали змогу прийняти активну участь у семінарі в режимі онлайн.

Від admin