28 січня 2021 року педагогічним колективом закладу Одеської початкової школи № 292 було підготовлено та проведено у форматі ZOOM – конференцію для вихователів, вихователів-методистів закладів дошкільної освіти та вчителів початкової школи (1-2 класи) з проблеми «Наступність між дошкільною та початковою ланками освіти в рамках Нової української школи».

           Метою роботи модераторів було ознайомити педагогів з досвідом роботи  щодо створення комфортних умов для розвитку потенціалу дітей під час переходу з дошкільної ланки в початкову школу, з використанням елементів навчальної технології «Шість цеглинок».

З досвідом роботи щодо створення комфортних умов для розвитку потенціалу дітей під час переходу з дошкільної ланки в початкову школу ознайомила заступник директора з навчально-виховної роботи Одеської початкової школи № 292 Головерда Ірина Андріївна.

Під час роботи Ірина Андріївна акцентувала увагу педагогів на особливостях організації  методичної роботи з педагогічними кадрами шляхом використання  сучасних засобів комунікації.

Круглий стіл на тему «Створення фундаменту успішності дитини під час переходу з дошкільної ланки в початкову школу» успішно провів практичний психолог Ігнатьєва Тетяна Веніамінівна.

З фрагментами відеозанять – ігор в старшій групі, 1-му та 2-му класах, використанням елементів навчальної технології «Шість цеглинок» яскраво продемонстрували : вихователь Фурсенкова Олена Борисівна, вчителі початкової школи – Науменко Оксана Вікторівна, Гусєва Олена Олександрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Головерда Ірина Андріївна.Учасники секції мали змогу переглянути та взяти активну участь у семінарі в режимі онлайн.

Учасники секції мали змогу переглянути та взяти активну участь у семінарі в режимі онлайн.

Від admin