28 січня 2021 року відбудеться онлайн семінар  «Наступність між дошкільною та початковою ланками освіти в рамках Нової української школи» для вихователів закладів дошкільної освіти в режимі онлайн на платформі Zoom, який проводять педагоги Одеської початкової школи № 292.

Мета: познайомити педагогів з досвідом роботи  щодо створення комфортних умов для розвитку потенціалу дітей під час переходу з дошкільної ланки в початкову школу. Використання елементів навчальної технології «Шість цеглинок».

Час роботио 14.00

З досвідом роботи щодо створення комфортних умов для розвитку потенціалу дітей під час переходу з дошкільної ланки в початкову школу ознайомить заступник директора з навчально-виховної роботи Одеської початкової школи № 292 Головерда Ірина Андріївна.

Круглий стіл на тему «Створення фундаменту успішності дитини під час переходу з дошкільної ланки в початкову школу» проведе практичний психолог Ігнатьєва Тетяна Веніамінівна.

З фрагментами відеозанять – ігор в старшій групі, 1-му та 2-му класах, використанням елементів навчальної технології «Шість цеглинок» ознайомлять вихователь Фурсенкова Олена Борисівна, вчителі початкової школи – Науменко Оксана Вікторівна, Гусєва Олена Олександрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Головерда Ірина Андріївна.

Від admin