Позашкільний заклад – це складний живий організм. У нього є свій характер, стиль життя, свої радощі і болі, своя молодість і зрілість. І в Одесі є унікальні, професійні, компетентні, креативні, одним словом: найкращі в Україні! Ними пишаємося!

Для кожного педагога вкрай важливо мати професійну оцінку та вірити в свої сили. Саме конкурси дають потужний поштовх у кар’єрі, а інколи і в долі.

Участь та перемога в такому авторитетному конкурсі, як  Всеукраїнський конкурс майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості»  у номінації  «Керівник гуртка-2020» – це знакова подія на шляху професійного зростання  педагога. Вітаємо Зайцеву Марину Анатоліївну, керівника вокального гуртка КПНЗ «Одеський центр дитячої та юнацької творчості «Самоцвіт» з перемогою на Всеукраїнському рівні! Завдяки  цьому освітній простір Одеси збагатився новими іменами та досягненнями молодих педагогів. Це своєрідний підсумок фахової майстерності педагога, демонстрація найкращих професійних умінь, особистих методичних знахідок, володіння сучасними освітніми технологіями;  це новий етап на шляху до підняття престижу  праці позашкільника.  

Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії педагога – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді. Нехай кожен день приносить вам радість і задоволення від зробленого, а  щирість і талант знаходять відгук у серцях  вихованців.

Від admin