01березня 2024 року відбувся вебінар на тему: «Інтерактивна дошка Classroomscreen та платформа WordWall. Прості способи для створення навчальних ресурсів», в якому взяли участь вчителі закладів освіти міста Одеса. Спікер – Білоус Ганна Миколаївна, вчитель української мови Одеського ліцею № 22.

Мета заходу: ознайомити учасників вебінару зі зручними в роботі електронними ресурсами Classroomscreen та WordWall.

Впровадження в процес навчання школярів інформаційних технологій забезпечує доступ до різних інформаційних ресурсів і сприяє збагаченню змісту навчання, надає йому логічний і пошуковий характер, а також вирішує проблеми пошуку шляхів і засобів активізації пізнавального інтересу учнів, розвитку їх творчих здібностей, стимуляції розумової діяльності.
        Особливістю навчального процесу із застосуванням інформаційних технологій є те, що центром діяльності стає учень, який виходячи зі своїх індивідуальних здібностей та інтересів, вибудовує процес пізнання. Учитель часто виступає в ролі помічника, консультанта, що заохочує оригінальні знахідки, стимулюючого активність, ініціативу, самостійність.

У власній презентації Білоус Ганна Миколаївна показала  кроки в роботі з інтерактивною дошкою Classroomscreen, продемонструвала на прикладі, як можна вдосконалити урок на одному слайді, запропонувала альтернативні засоби для створення тестових матеріалів на платформі WordWall.

Від admin