06-08 березня 2024 року КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді», проведе – Всеукраїнський науково-технологічнийонлайн хакатон  «Безпечне місто» – Національний відбір ІІ Міжнародного науково-технологічного хакатону «Місто майбуття».  Онлайн-хакатон продемонструє, як юні науковці, студенти здатні запропонувати безпекові рішення поточних проблем сучасного міста, які оцінюватимуть провідні фахівці та експерти з урбаністики та сучасних інформаційних технологій та провідних компаній. Проблемі питання, які будуть запропоновані учасникам охоплюють місцеві, поточні складнощі, з якими стикаються всі мешканці сучасних міст.

Запрошуємо до участі учнівську молодь віком 13-19 років:

  • здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти 6-11 класів;
  • здобувачів освіти закладі професійної (професійно-технічної) освіти;
  • здобувачів освіти закладів фахової передвищої освіти;
  • студентів 1-2 курсів закладів вищої освіти.

Для участі у змаганні учасники повинні мати компетентності: в галузі інформаційних технологій,програмування, апаратного управління, інженерії. Участь командна.  Кожна команда утворюється на принципах добровільної  самоорганізації і повинна налічувати до 6 учасників. Подача заявок на участь починається з  триватиме до 01 березня 2024 року.

Переможці змагань отримають призи та подарунки від організаторів та партнерів заходу. Всі учасники отримають сертифікати про участь.  Найкращі розробки отримають також фінансування на втілення ідей в життя.

За детальною інформацію щодо участі прохання звертатись до організаційного комітету – Валентин ПРОТОПОПОВ, заступник голови організаційного комітету; завідувач Відділення безпеки та оборони. (067-455-7094), е-mail: bezpekaoboronakman@gmail.com. Телеграм-канал заходу – https://t.me/+I5kYAouf8Tg5OTUy. Реєстрація за посиланням – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdojCma4qMjQceJihW5IOphCSWybqhHo6eVpPxKrTX-rrqhiw/viewform 

Від admin