Життя іде

І все без коректур…

Ліна Костенко

Цимбал Тетяна Василівна – вчителька української мови та літератури вищої категорії, учитель-методист Одеського ліцею № 16. Тетяна Василівна відома серед вчителів-філологів міста. Вона – співавторка модельної програми з української мови для 5 класу НУШ, авторка методичного посібника «Інтеграція на уроках української мови», модераторка курсів НУШ для вчителів-філологів, модераторка Всеукраїнського проєкту «Єдині», модераторка курсів «Українська мова для державних службовців», переможниця міського конкурсу педагогічних ініціатив у контексті НУШ «Мікопін – 2021».

Тетяна Василівна – талановита творча особистість. Серед її захоплень – вишивання картин різної тематики: жіночі та дитячі образи, пейзажі Одеси та України, квіти і море, пори року і багато інших. Картини також перемагають на художніх виставках і користуються популярністю.  

Сьогодні на сторінках альманаху «Поетичні струни єдності» знайомимо з літературними творами Тетяни Василівни і запрошуємо в дружнє коло шанувальників поетичного слова.

Бажаємо нових творчих досягнень, успіхів та поетичних злетів!

Від admin