Відповідно до ст.51 Закону України «Про освіту» сертифікація педагогічних працівників – це зовнішнє оцінювання професійних компетентностей педагогічного працівника, що здійснюється шляхом незалежного тестування, самооцінювання та вивчення практичного досвіду роботи.

Успішне проходження сертифікації зараховується як проходження атестації педагогічним працівником, а також є підставою для присвоєння йому відповідної кваліфікаційної категорії та/або педагогічного звання.

13 жовтня 2023 року о 14.00 на платформі ZOOM для педагогічних працівників, які зацікавлені проходженням сертифікації, відбудеться вебінар у форматі педагогічної мозаїки.

Мета заходу: надати методичну допомогу керівникам закладів освіти та вчителям щодо організації та проведення сертифікації.

Спікери: Кирильчук Наталія Борисівна, вчитель початкових класів Одеського ліцею № 85 – «Сертифікація педагогічних працівників – це мотивація до постійного педагогічного вдосконалення», Візняк Анастасія Василівна, вчитель початкових класів Одеської ПШ № 275 – «Сертифікація: що потрібно знати для успішного проходження» та Давидова Тетяна Михайлівна, вчитель початкових класів Одеської гімназії № 125 – «Сертифікація як необхідна умова творчого зростання вчителів початкових класів».

Подключитися до конференції Zoom можна за посиланням

https://us04web.zoom.us/j/78662234258?pwd=Ew6Oaa9CxyaKgGo2t91bD4oaYdub4d.1

Ідентифікатор конференції: 786 6223 4258

Код доступу: 1310

Від admin