Запрошуємо до участі учнів-старшокласників (9-11 класів) та вчителів. Бажаємо натхнення, творчих успіхів і здобутків! Віримо в знання, сили  та перемогу!

21 вересня 2023 року у Всесвітній день миру стартував конкурс есе «Моя Україна», мета якого – підкреслення важливості та значення миру як головної цінності нашого суспільства.

Нагадаємо, що організатори заходу – Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» та Благодійна організація «Фонд Ріната Ахметова».

Теми есе запропоновані на вибір:

  1. «Моя Україна майбутнього» ( Що означає Мир для тебе сьогодні? Як я бачу Україну майбутньог? Що я зроблю, коли Україна переможе?); 
  2. «Війна. Моя історія» ( Коли і як ти усвідомив(ла), що почалася війна? Що ти відчував(ла)? Що цей день означав для тебе та твоєї родини? Як змінилося твоє життя і  життя твоєї родини після початку повномасштабної війни в Україні?);
  3. «Чому бути українцем/українкою – це моя суперсила?»(Чому я пишаюся тим, що я українець/українка? У чому незламність духуі сила української нації? Що я роблю заради Перемоги?).

А також: есе має бути написане на основі реальних подій і справжніх історій, створюється самостійно автором, співавторство не допускається. Детальна інформація про умови проведення для усіх зацікавлених у листі КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників»  від 22 вересня 2023 року  № 700. 

Переможці будуть нагороджені дипломами та подарунками.

Роботи подаються до 21 жовтня 2023 року тільки через офіційну форму на сайті Музею «Голоси Мирних» в електронному варіанті.

Бажаємо успішної ходи конкурсу по Одесі.

Талановиті та небайдужі, приєднуйтеся!

Від admin