Освітні втрати. Наразі це словосполучення стало брендовим для педагогів. Як виявити прогалини в навчанні достовірно, як виміряти їх якісно, як подолати швидко?

На ці та співзвучні інші запитання намагатимуться дати відповіді, обмінятися думками та своїми напрацюваннями з питань подолання освітніх втрат спікери заходу, вчителі української мови та літератури Савицька Вікторія Анатоліївна, ліцей «Надія» ( «Долаємо освітні втрати: практичні поради для вчителів української мови та літератури»); Кулик Тетяна Степанівна, ліцей № 118 («Методична скарбничка для діагностики освітніх втрат»); Коноваленко Лариса Вікторівна, Бабченко Олена Лозимівна, ліцей «Маріїнський» ( «Вимірювання навчальних досягнень шляхом тестування та організація групових занять з учнями для надолуження прогалин); Тихохід Ірина Станіславівна, ліцей № 9 ( «Використання карток самооцінювання на уроках української мови в 5 класах для усунення освітніх прогалин у навчанні»).

Зустріч відбудеться 5 жовтня 2023 року о 14.00 в онлайн-форматі за посиланням https://us05web.zoom.us/j/4521662084?pwd=b0FQczd3L2VURFU2RllXU2REUDZjZz09

Ідентифікатор конференції: 452 166 2084

Код доступу: 12345

Запрошуємо вчителів української мови та літератури до обговорення питання.

Буде цікаво та корисно, приєднуйтеся.

Від admin