27 вересня 2023 року відбувся вебінар на тему: «Використання інтернет ресурсів для проведення віртуальних лабораторних та практичних робіт з предметів природничого циклу», в якому взяли участь вчителі предметів природничого циклу міста Одеси.

Мета: ознайомити вчителів природничого циклу з деякими вебресурсами, що допоможуть урізноманітнити форми роботи під час проведення лабораторних та практичних робіт.

Спікери заходу: Верба М.М., вчитель фізики Одеського ліцею №15; Василіогло О.В. вчитель хімії Одеського ліцею №15; Оношко О.М. вчитель біології Одеського ліцею №15 презентували свій досвід використання вебресурсів для урізноманітнення форм роботи під час проведення практичних і лабораторних робіт, а саме: На урок, Всеосвіта, Youtube, Phet colorado, Virtual Lab, Padlet, Mozaik education, PhET Interactive Simulations, GO-LAB-3D Віртуальна лаборатория, LABSTER.

Педагоги акцентували увагу на тому, що практичні роботи можуть бути цікавими та корисними навіть під час дистанційного навчання.

Сучасний вчитель має вміти швидко реагувати на виклики сьогодення, бути фахівцем у своїй галузі знань, впроваджувати інновації в освітній процес.

Освітянам варто навчитися створювати та використовувати якісний та цікавий продукт для забезпечення навчальної діяльності в реаліях сучасності.

Від admin