Впровадження дистанційного навчання спонукало педагогічних працівників швидко шукати способи, інструменти та електронні канали комунікації для його організації та взаємодії з учнями і батьками. Цифровізація освітнього процесу та робота з технологіями дистанційного навчання вже помітно вплинула на те, як відбувається освітній процес.

З одного боку, значно розширилися і продовжують розширюватися можливості педагогів проводити навчання, а учнів – навчатися. З іншого, використання цих методів, технологій та інструментів тісно пов’язане з безпекою роботи.

Деякі аспекти з питань безпечної організації дистанційного навчання буде презентовано під час проведення вебінару для вчителів математики та керівників шкільних методичних комісій вчителів природничо-математичного циклу «Забезпечення захисту інформації, що циркулює в дистанційному освітньому просторі» 19 квітня 2023 року о 14.00 на платформі ZOOM.

Спікери заходу: Лазебна Тетяна, Гончарова Елла, вчителі математики та інформатики ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ № 44.

Посилання для участі в заході:    

https://us04web.zoom.us/j/9667088551?pwd=Vv4aAma7CDBkNl0tXjqgPXUVUfCZdU.1

Ідентифікатор конференції: 966 708 8551

Код доступу: 19042023

Запрошуємо до співпраці вчителів математики, а також керівників шкільних методичних комісій природничо-математичного циклу.

Сподіваємося на плідну творчу роботу.

Від admin