На виконання плану роботи КУ «Одеський     центр   професійного  розвитку педагогічних  працівників» 27 березня 2023 року на платформі ZOOM відбувся вебінар для вчителів географії «Сучасні методи роботи на уроках географії з використанням ІТ- технологій». Модератор  – вчитель вищої категорії, методист, вчитель географії Одеського ліцею «Маріїнський» Гельман Світлана Іванівна .

Одна із нагальних проблем, яка стоїть на часі перед шкільною освітою, – це вдосконалення вже набутих компетенцій учителів і освоєння ними нових методів дистанційної та змішаної форм навчання. Саме ці питання і обговорили під час онлайн-зустрічі.

Світлана Іванівна поділилася досвідом використання ІТ- технологій під час навчання . В обговоренні взяла участь Станєва Олександра Борисівна,  вчитель географії Одеського ліцею «Маріїнський». Учасники із зацікавленням обговорювали використання онлайн-платформ, переваги дистанційного навчання (доступність, відкритість, можливість працювати у зручний для себе час та будь-де), також поділилися своїм досвідом, дякували за корисні матеріали, висловили сподівання на подальшу співпрацю.

Від admin