У новому 2022/23 навчальному році чимало невизначеностей. Як забезпечити дитині український документ про освіту, якщо вона навчатиметься з вересня за кордоном? Який алгоритм дій вчителя, якщо під час очного навчання лунає повітряна тривога? Як дотримуватися стандартів НУШ у 5 класах, якщо навчання дистанційне? Як батькам адаптувати дитину до нової школи і колективу? Ці, та багато інших запитань виникають у вчителів, батьків та учнів напередодні нового навчального року. Добірка актуальних інтернет- ресурсів допоможе знайти швидкі відповіді.

Фахівцями Національної академії педагогічних наук України Державної науково-педагогічної бібліотеки України ім. В. О. Сухомлинського підготовлено добірку корисних інтернет-ресурсів до нового навчального року «Вчимося жити в безпеці» (http://dnpb.gov.ua/ua/?exhibitions=31799) та добірку актуальних інтернет-ресурсів «Школа в умовах воєнного стану» (http://dnpb.gov.ua/ua/?exhibitions=31796).

Ця добірка дозволяє якісно підготуватися до Дня знань, цікаво проводити бесіди та класні години, підвищити обізнаність дітей різного віку щодо власної безпеки в надскладних умовах.

Інформація буде корисною для вчителів, бібліотекарів, батьків та учнів.

Запрошуємо до перегляду!

Від admin