Глобальна платформа для навчання «Kahoot» підтримує українських освітян і надає підписку Kahoot EDU безкоштовно на один рік будь-якій українській школі І-ІІІ ступенів або вищим навчальним закладам, які цього потребують. Для подання заявки переходьте за посиланням

Для того, щоб вам легше було опанувати можливості сервісу ми створили стислу інструкцію щодо реєстрації у сервісі та створення вікторини в «Kahoot».

Крім того, переглянути як працювати з «Kahoot» ви можете, переглянувши фрагмент виступу Тетяни Олексіївни Степаненко, викладача інформатики викладача КЗ «Одеський педагогічний фаховий коледж» під час вебінару «Три цифрові ідеї для оцінювання під час дистанційного навчання», що проводив для педагогічних працівників КУ «ОЦПРПП» 20 серпня 2021 року.

Оновлення.

Від 12 травня 2022 року Kahoot підтримує українську мову інтерфейсу. Окрім підтримки української мови, Kahoot! випустила багату добірку кахутів та курсів українською на такі теми, як соціальне та емоційне навчання (SEL), математика, наука, дрібниці, а також окрему колекцію безкоштовних кахутів про Україну, де користувачі можуть дізнатися більше про країну, людей, мови і культури. 

Найменші учні родини також можуть відкрити для себе світ навчання з Kahoot! Діти українською мовою. Ці колекції кахутів створені для того, щоб викликати у дітей цікавість до навчання та заохочувати їх розвивати свої навички, знання та впевненість. 

https://bit.ly/3Nh3Gtj

Від admin