Відповідно до плану роботи КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» 27.01.2022 о 14.00 в форматі онлайн відбудеться  «Педагогічний олімп»  заступника директора з виховної роботи  Одеського НВК «Гімназія №7» Долгий Марії Марьянівни на тему: «Інноваційна організація виховної роботи сучасного закладу: системність і результативність»

Інноваційна діяльність закладу освіти — характерна ознака сучасної освіти та освіти майбутньо­го. Ця необхідність замовлена часом, конституційними вимогами, тенденціями розвитку освіти щодо забезпечення дитини освітнім рівнем відповідно до її індивідуальних потреб та здібностей. Постійні нововведення в освітньому процесі є тією нагальною потребою, без задоволення якої ці зміни втра­тять взаємозв’язок з життям.

Мета заходу: ознайомлення заступників директорів з виховної роботи закладів освіти з авторською моделлю  виховної системи закладу освіти, з сучасними формами виховання активної  громадянської позиції; з технологіями сприяння самопізнанню, самореалізації, самоствердженню і самовдосконаленню особистості сучасного учня.

Від admin