25.11.2021 року о 14.00 годині в форматі онлайн відбудеться  вебінар Коуч-студії «Самоспрямована освіта: Сучасний учитель на шляху до вдосконалення»для молодих спеціалістів закладів загальної середньої освіти. Тема : «Сучасний урок. Траєкторія успіху».

Новий етап у розвитку шкільної освіти пов’язаний з упровадженням компетентнісного підходу до формування змісту та організації навчального процесу. Це вимагає певного підвищення професійної майстерності вчителя, доозброєння його новими знаннями, сучасними компетенціями, методами і технологіями, які б дозволили йому перебудувати освітній процес відповідно до нових вимог і підходів. Адже традиційними педагогічними технологіями, розробленими для знаннєвого підходу, неможливо продуктивно формувати компетентності учнів. Компетентнісна освіта зорієнтована на практичні результати, досвід особистої діяльності, що зумовлює принципові зміни в організації навчання, яке стає спрямованим на розвиток конкретних цінностей і життєво необхідних знань і умінь учнів.

Питання для розгляду:

  • Сучасний урок. Аксіоми дня.
  •  Філософія освіти ХХІ століття. Базові принципи освіти.
  • Сучасні педагогічні технології.
  • Алгоритм побудови сучасного  компетентнісного підходу.
  • Як навчати, щоб формувати компетентності.

Запрошуються молоді спеціалісти закладів загальної середньої освіти.  Приєднатися можна за посиланням: https://zoom.us/j/5495241293?pwd=TWNabndsdkFXSXpCcjRiZGpqbXZCdz09

Ідентифікатор конференції: 549 524 1293

Код доступу: 111111

Від admin