13 травня 2021 відбулося засідання Клубу працівників психологічної служби, присвячене проблемам психосексуального розвитку та статевого виховання дітей дошкільного віку. Практичний психолог Оксана Сухецька розповіла учасникам про основні етапи психосексуального розвитку дитини в ранньому віці та про те, який слід залишає кожен з цих етапів в характері та звичках людини.

Для більш доступного сприйняття слухачами інформації психолог використовувала наочні схеми, опорні малюнки, ділилася яскравими випадками з власної практичної діяльності.

Тема викликала бурхливе обговорення, учасники ставили питання, на які мали змогу отримати компетентні відповіді від фахівчині.

Учасники зустрічі дійшли згоди, що особливо важливою ця тема є для практичних психологів дошкільних закладів, адже вони супроводжують дитину саме під час проходження нею основних стадій психосексуального розвитку, тож мають можливість здійснювати просвіту батьків з вказаних питань та надавати їм необхідні кваліфіковані консультації щодо статевого виховання.

Від admin