БУДУТЬ ПРОДОВЖЕНІ ТРАДИЦІЇ!

Любов до свого міста починається з поваги до його історії, традицій, культури. Славетна людина, яка залишила після себе добру пам’ять в серцях своїх родичів і друзів. Але особливе  визнання  отримує життя людини, яка своєю діяльністю надихає молоде покоління і нащадків продовжувати і примножувати їх шлях і справи. Такою особистістю був і залишиться в нашій пам’яті заступник директора Всесвітнього клубу одеситів, Почесний одесит, педагог, журналіст, краєзнавець і чудова душевна людина Аркадій Креймер.

На виконання міської цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді міста Одеси «Я-одесит, патріот України» на 2021-2026 роки»,   відповідно до розпорядження міського голови  від 31.03.2021  № 211 «Про проведення  конкурсу імені Аркадія Креймера на краще проведення інтерактивних екскурсій з історії та культури міста Одеси «Сторінками історії Одеси»серед учнів закладів загальної середньої освіти міста», з метою формування інтересу учнів до історико-культурної спадщини міста в контексті розвитку світової історії і культури, поглиблення уявлень учнів про особливості та тенденції культурного розвитку Одеси, формування в учнів цілісності світосприйняття через реалізацію міжпредметних зв’язків з історії, літератури, музики, архітектури, мистецтва 28 травня 2021 року департаментом освіти та науки Одеської міської ради, КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» сумісно з Всесвітнім клубом одеситів традиційно буде проведений міський конкурс імені Аркадія Креймера на краще проведення інтерактивних екскурсій з історії та культури міста Одеси «Сторінками історії Одеси».  Тематика екскурсій різноманітна: історичні пам’ятні місця Одеси, знамениті одесити та їх внесок у розвиток світової культури. Конкурс буде проведено в заочній формі.

Компетентне журі, до складу якого входять: Павлова Е.О., директор Всесвітнього клубу одеситів; Горбатюк А.І., письменник, краєзнавець, член Президентської ради Всесвітнього клубу одеситів, член Національної спілки журналістів України, Федоров А.Я., прес-секретар «Укрферрі», член Національної спілки журналістів України; О.Бабіч, історик, краєзнавець, громадський діяч, О.О.Сурилов, історик, письменник, провідні педагоги міста, визначать переможців, які будуть нагороджені дипломами департаменту освіти та науки Одеської міської ради та грошовими винагородами.

 

Від admin